Ne Shërbejmë

një gamë të plotë të diagnozës dhe trajtimit të patologjive
gjinekologjike për pacientet e të gjitha moshave

Ne Ofrojmë

mundësinë e aplikimit të të gjitha metodave bashkëkohore diagnostike
dhe terapeutike për problemet e infertilitetit bashkëshortor

Ne Vlerësojmë

shëndetin e nënës dhe fetusit, duke ofruar një ndjekje të kujdesshme
dhe të kualifikuar të gjithë ecurisë së shtatzënisë
Mirësevini në faqen tonë!

Obstetrikë,Gjinekologji & Infertilitet

Klinika “Gliozheni” është një Klinikë obstetrikale, gjinekologjike dhe infertiliteti, e vendosur në Tiranë, Rr. Zonja Çurre, (shih hartën më poshtë). Ajo është e fokusuar në dhënien e ndihmës ndaj shëndetit të gruas, gjatë gjithë etapave të jetës së saj.

Në këtë website ju do të gjeni shërbimet që ne ofrojmë si dhe sqarime mbi disa probleme thelbësore të shtatzënisë, sëmundjeve gjinekologjike apo problemeve të infertilitetit. Ne mund ti përgjigjemi gjithashtu edhe pyetjeve që ju mund të na drejtoni për probleme të ndryshme që ju shqetësojnë.

Në klinikën tonë do të gjeni një staf profesionistësh të aftë dhe të përkushtuar, të cilët do t’ju shërbejnë me kompetencë dhe cilësi të lartë për të gjitha problemet tuaja në fushën e obstetrikës, gjinekologjisë dhe infertilitetit. Ju inkurajojmë të kujdeseni sa më mirë për shëndetin tuaj së bashku me ne. Nevojat dhe shqetesimet tuaja variojnë në periudha të ndryshme të jetës dhe ne jemi të gatshëm t’ju qëndrojmë pranë dhe t’ju asistojmë me profesionalizëm e korrektësi në secilën fazë të këtij rrugëtimi.

Obstetrikë
Gjinekologji
Infertilitet

Test

Laboratori

Ne ju ofrojmë pacientëve tanë shërbime laboratorike, ku përfshihen një gamë e gjerë analizash të cilat mund të kryhen shpejt dhe në mënyrë shumë cilësore.

Tabela e Analizave

Ngrirja
Embrioneve

Kriokonservimi
Ngrirja e embrioneve ju mundësohet atyre pacientëve që kanë një numër të lartë të embrioneve të fertilizuar normalisht ose blastociste me cilësi të lartë që mbeten pas realizimit të transferimit të embrioneve.

lexo metej

Ndjekja
E Çiftit

Së shpejti...
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum.

lexo metej

RMA
Riprodhimi Mjeksor i Asistuar "In Vitro"
Teknologjia e riprodhimit të asistuar është një proçes fetrilizimi, i cili bën manualisht kombinimit e vezës dhe spermës jashte trupit dhe më pas ben trasferimin e embrionit ne miter.

lexo metej

Ofrojmë

Shërbimin më të mire
që gruaja meriton

Një përbërës kyç i kujdesit cilësor është edhe komunikimi ndërmjet doktorit dhe pacientit. Edukimi i pacientit është një pjesë e rëndesishme e këtij komunikimi, në mënyrë që ata të jenë vendimmarres të informuar dhe të luajnë një rol aktiv në mirmbajtjen e shëndetit të tyre. Për të arritur këtë qëllim, ne ofrojmë këtë faqe si një mjet për edukimin e pacientit edhe pse stafi ynë është gjithmonë i pranishëm për t'ju pergjigjur pyetjeve dhe shqetësimeve tuaja.

  1. Shëndeti i Gruas
    Se shpejti...

  2. Infertiliteti
    Infertiliteti perkufizohet si paaftesia per te konceptuar nje shtatzeni, mbas 1 viti marredheniesh seksuale te rregullta dhe te pambrojtura (pa perdorur masa kontraceptive).

  3. Tremujor
    Ndersa çdo femer eshte unike dhe çdo shtatzani ndyshon nga njera tek tjetra, ne duam tju informojme me gjerat me te zakonshme se çfare te presesh gjate çdo tremujori.

Lajmerime

Klinika e Re

Që nga 1 Janairi 2016, klinika jonë është transferuar në destinacionin e saj të ri në Rr.Zonja Curre, pranë tregut elektrik. Kontaktet mbeten te njëjtë.

Konferenca

Disa prej aktiviteteve shkoncore te zhvilluara nga klinika jone.

Bashkëpunim Profesional

Intermedica

Medical laboratory


ESHRE

European Society of Human Reproduction and Embryology

ASRM

American Society for Reproductive Medicine


Momo

Clinica di Fecondazione Medicalmente Assistita


Misioni i klinikës

Misioni i Klinikës është që të ofrojë shërbim të kualitetit më të lartë të mundshëm në fushën e obstetrikës, gjinekologjisë dhe riprodhimit human, mbështetur në një profesionalizëm, korrektësi e përkushtim të stafit si dhe në një ambient krejt miqësor për pacientët.
Stafi i Klinikes është pranë jush, për t’ju keshilluar dhe ndihmuar në problemet e ndryshme shëndetësore, të lidhura me sistemin tuaj riprodhues, për t’ju dhënë opsionet më të mira lidhur me diagnozën dhe trajtimin e patologjive të ndryshme, duke respektuar zgjedhjet dhe vendimet tuaja si dhe nevojat e preferencat që ju keni.
Ne jemi këtu, në dispozicionin tuaj, për t’ju sqaruar dhe informuar sa më mirë lidhur me mundësitë e zgjedhjes si dhe shanset e rreziqet e teknikave të ndryshme të mjekimit. Ky bashkëpunim i stafit me pacientët është i domosdoshëm, pasi shpesh nxjerr në pah vështirësitë fizike, emocionale e sociale të tyre dhe na ndihmon në përzgjedhjen e taktikave terapeutike.
Klinika është e regjistruar dhe liçensuar në organet shtetërore përkatëse.
Klinika eshte gjitahshtu e cerftifikuar per kualitetin e punes se saj nga organizma nderkombetare.

Keni pyetje ?

Regjistrohu në buletinin tonë